Det laver vi.

Cvr.  32596843

Medlemstrappen.

Konkurrencedelen:

Første trin på medlemstrappen er kåring.

Kåringen er en godkendt brugshundeprøve, som er identisk med politiet godkendelsesprøve til politihunde. Det er derfor kun hunde som er stambogsført i DKK, gruppe D.

Når du har trænet i et sådan omfang, at du selv mene, at I (både du og din hund) vil kunne klare en kåring, henvender du dig til bestyrelsen eller kåringsudvalget, som så vil arrangere en prøvekåring.

Prøvekåringen er identisk med kåringen den eneste forskel er, at de anvendes lokale dommere ved bedømmelsen. Prøvekåringen skal beståes med minimun 96 point ud af de i alt 110 point, præcis de samme regler  som kåringsprogrammet har.

Når prøvekåringen er bestået - vil du blive indstillet til kåring. Område 5 har 2 kåringsmænd og en af disse vil enten komme herop eller oplyse hvor i område 5, du kan stille til kåring indenfor ca 4 uger.


Andet trin på medlemstrappen er unghundeklassen.

Når I har bestået kåringen - så er I klar til at deltage i konkurrencer i unghundeklassen.


Hver år afholdelse der trænings-, opryknings- og udtagelseskonkurrencer.


I opryknings- og udtagelseskonkurrencene kan man, hvis man opfylder resultatkravet til oprykning - få en 1/2 eller 1/1 oprykning til næste klasserklassen.


Der er unghundeklassen - patruljeklassen - kriminalklassen og vinderklassen.


Øvelserne 1 - 6  er ens i alle klasser - i øvelser 7 - 11 øges sværhedsgraden fra klasse til klasse..

Foreningen afholder kurser:

Hvert for- & efterår afholdes der hvalpe-, lydigheds-, familie- og kåringskurser. Disse kurser afholdes for såvel medlemmer som ikke medlemmer. Disse kurser løber over ca. 10 uger, med undervisning en gang ugentlig.